La Comissió de Festes de Cirera organitza aquest any la vint-sisena edició del tradicional Cirera Rock, Concurs de Música Jove, recollint una aspiració de persones de dins i fora de la ciutat per fer possible la participació de bandes que fan música jove de caràcter amateur.

La realització del Cirera Rock es regirà per les següents bases:

 

 1. El Cirera Rock se celebrarà el divendres dia 1 de setembre, a les 21:00 hores, al pati de l'escola Cirera de Mataró. Les proves de so s'efectuaran de les 17:30 a les 19:30 del mateix dia, amb un màxim 15 minuts de durada. Prèviament es determinarà l'ordre de les actuacions per sorteig.
 2. A l'hora indicada, el grup que no estigui present en el moment del sorteig, farà la prova de so l'últim i començarà el primer en el concurs.
 3. Podran participar en el concurs formacions de qualsevol gènere i en la llengua que vulguin, que no tinguin un contracte discogràfic en vigor i que no hagi guanyat cap edició del Cirera Rock. No s'acceptaran els grups creats per a l'ocasió. L'edat mitjana dels participants del grup no pot superar els 35 anys.
 4. Els conjunts que vulguin participar-hi, hauran de complir els següents requisits:
  1. Registrar-se a la plataforma riffbizz.
   1. A la fitxa de grup de riffbizz s'ha de completar:
    1. Biografia de la banda/solista, aparèixer tots els integrants i com a mínim una fotografia que identifiqui el grup.
    2. Cada grup/solista haurà de tenir un mínim de tres temes propis en la seva fitxa dins de la plataforma riffbizz.
    3. Es valoraran addicionalment enllaços a Soundcloud, Bandcamp, així com enllaços a Youtube amb vídeos de la banda, a efectes de comprovació que la banda disposa de repertori suficient.
  2.  Per poder optar a la participació, en el moment d'aplicar a aquest, hauran d'afegir els següents documents en pdf:
   1. còpia de DNI dels integrants de la banda.
   2. document per rider tècnic de la banda. (Nota: s'accepta un màxim de 6 documents, si cal més adjunteu diversos documents en un).
 5.   L’organització farà una selecció de 6 grups que participaran en el Cirera Rock. El llistat dels grups seleccionats es podrà consultar a la seu de la Comissió de Festes a partir del 21 d'agost o la pàgina web http://festa.avcirera.cat i en www.riffbizz.com
 6. Cada grup seleccionat disposarà de 30 minuts, com a màxim, per desenvolupar la seva actuació i hauran de presentar un mínim de tres temes propis durant el concurs.
 7. Cada grup participant aportarà per a la seva actuació tots els instruments necessaris, inclosos els amplificadors, excepte la bateria base (bombo, caixa i 3 timbals) que serà facilitada per l'organització.
 8. L'organització habilitarà un lloc on deixar els instruments, sent els grups els únics responsables dels mateixos.
 9. Es garantiran els mínims requisits de qualitat tècnica necessaris per al desenvolupament dels concerts.
 10. Les actuacions seran qualificades per un jurat secret escollit per l'organització. El jurat estarà format per un membre del Servei de Joventut de l'Ajuntament, un membre de la Casa de la Música Popular, Personal del moviment Musical del Maresme i per diversos membres de la comissió de festes. Si ho considera convenient, el jurat podrà declarar el premi desert i la seva decisió serà inapel·lable.
 11. El conjunt guanyador del concurs tindrà els següents premis:
  1. Rebrà un premi en metàl·lic de 250 €.
  2. Gravarà un single promocional valorat en 1.000 euros aproximadament.
 12. El termini d'inscripció finalitzarà el dia 13 d'agost de 2017 inclòs.
 13. Per ampliar la informació, els interessats poden adreçar-se als locals col·laboradors, a la seu de la Comissió de Festes (Carretera de Cirera, 33, 08304 Mataró (937.588.209), a la pàgina web de les festes http://festa.avcirera.cat i a l'adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 14. La participació en el Cirera Rock implicarà l'acceptació de les presents bases. L'incompliment total o parcial de les bases del concurs podrà ser motiu de desqualificació dels participants.
 15. L'organització es reserva el dret de modificar les presents bases o les dates del concurs. Qualsevol modificació serà publicada a la web de les festes, en riffbizz o a les nostres xarxes socials.
 16. L'organització es reserva el dret d'anul·lar el concurs en qualsevol moment per causes majors, com ara cancel·lació imprevista de l'esdeveniment, contingències internes o inclemència meteorològiques.
 17. En participar en el concurs la banda/solista, de manera irrevocable i gratuïta, expressa i autoritza a l'organització perquè pugui reproduir i comunicar públicament les obres musicals presentades a concurs, bé de manera conjunta o bé individualment, i als efectes publicitaris , però no limitatius en qualssevol mitjans radiofònics i / o de radiodifusió (analògics, digital, cable, TDT, etc.), tant per streaming com descargables- d'àudio i / o vídeo digital a Internet i, en tot cas, en qualsevol mitjà que siguin estimats beneficiosos per a la difusió del Concurs Cirera Rock.
 18. Les dades personals recollides formaran part d'una base de dades privada i confidencial. Garantint el compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
   
© Associació Veïnal de Cirera - 2022