Menjador al Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera

 

Dimarts, dia 25 d’abril del 2017, es la data d’apertura del Menjador del Casal de la Gent Gran de Cirera, que pretend donar Servei a totes aquelles persones mes grands de 60 anys al barri de Cirera a Mataró.

 

 

El menjador estarà obert de dilluns a divendres des de les 13 fins a les 15 hores. Per un preu de 5’20 euros els nostres avis poden disfrutat de 2 plats, postre i cafè.

Encarna Siles, presidenta del Casal, el dia de l’apertura.

 

David Bote, alcalde de Mataró, ha fet acte de presencia per inaugurar oficialment el 4rt Menjador per a gent grand. Recordem que dels 10 casals d’avis de Mataró nomès els casals de Cerdanyola, Rocafonda i el Parc tenien servei de menjador.

A partir d’avui, El casal d’avis de Cirera comptarà amb aquest Servei, que pretend no nomès donar una alimentació equilibrada als nostres avis, sinó fomentar la convivencia, la sociabilitat i fer una mica més agradable la vida a persones que potser visquin soles o necessitin companyia.

 

Desde l’Associació Veïnal de Cirera volem felicitar als membres de la Junta del Casal d’avis de Cirera per portar a terme aquesta iniciativa.

Esperem que en breu els politics de l’ajuntament de Mataró es possin les piles i poguem parlar de que tots els casals d’avis de la ciutat compten amb un menjador propi.

A continuació us posem l’enllaç per accedir a les fotos de la jornada:

Menjador Casal d’avis de Cirera

   
© Associació Veïnal de Cirera - 2022